Pompa apa suprafata JET de adancime DP-550 Micul Fermier

GF-0713

Garanţie: 24 de luni

Livrare: în 24-72 ore

Posibilitate de returnare: în cel mult 14 zile

Se poate plati in 12 rate fara dobanda cu urmatoarele carduri:

Card Avantaj, Star Bt, Bonus Card si Alpha bank.

Pentru a afla pretul transportului pana la destinatie accesati butonul Adauga in cos

Mai multe detalii

Comanda de minim 200 de lei pana pe 05.12 si poti castiga 500 de lei.

336,00 lei

Pompa cu ejector care are ca domeniu de utilizare alimentarea cu apa din puturi sau fanatani de la maxim 24 metri adancime.
Pompa de apa cu ejector este pompa care poate fi folosita atat pentru casa cat si gradina, si poate fi utilizata la temperaturile mediului ambiant de maxim 40C, iar temperatura apei sa nu depaseasca 35C si puteti folosi ca hidrofor prin adaptarea unui rezervor in partea superioara.
Mod de utilizare:
Pompa de apa cu ejector pompeaza apa curata chiar si cu bule de aer cu temperatura maxima a fluidului de lucru avand maxim 35 grade Celsius.
Pompa de apa cu ejector dispune de un arbore inoxidabil pentru o rezistenta si exploatare indelungata.
Pompa de apa este un echipament folosit la transportul sau transferul apei din puturi, bazine, lacuri, fantani in scopul alimentarii diversilor consumatori. Din punct de vedere constructiv pompa are trei componente principale: motorul, unitatea de pompare si carcasa.
Pompa de suprafata are caracteristica adancimea maxima de aspiratie si inaltime maxima de refulare. Cel mai important element atunci cand vrem sa alegem o pompa de apa de suprafata se refera la cunoasterea adancimii de aspiratie. La o aspiratie de maxim 8-9 metri se foloseste o pompa centrifugala de suprafata. Daca adancimea de aspiratie este mai mare de 8-9 metri, vom alege o pompa de suprafata cu ejector.
Trebuie sa avem in vedere traseul de alimentare pana la consumatori (atat pe orizontala cat si pe verticala). In principiu pentru a pompa apa la 10 metri pe verticala (10 metri inaltime coloana apa) avem nevoie teoretic de 1 bar presiune. Astfel, dacă fisa tehnica a pompei mentioneaza faptul ca are o inaltime de refulare maximă de 50 metri acest lucru inseamna ca pompa dezvolta o presiune maximă de 5 bari (atentie: debitul de apa la aceasta inaltime maxima va fi practic zero). Pentru pomparea în linie dreaptă pe orizontala, pentru fiecare 100 metri de pompare este necesara o presiune de minim 1 bar.
In concluzie, pentru ridicarea apei pe verticala, pentru fiecare 10 metri este nevoie de o presiune de minim 1 bar, iar pentru pomparea apei pe orizontala, pentru fiecare 100 metri este necesara o presiune de 1 bar. Atunci cand se alege o pompa recomandam sa consultati graficul de functionare al pompei, pentru a calcula debitul necesar la distanta dorita.
 
Beneficii client:
- usor de instalat
- usor de manevrat
- greutate redusa
 
Avantaje produs:
- turbina din bronz rezistenta la coroziune
- debit ridicat
- motor puternic

  • Specificatii tehnice
  • Putere maxima motor (kW):0.7
  • Tensiune (V):230
  • Frecventa (Hz):50
  • Debit maxim (L/min):30
  • Diametru absorbtie (inch):1"
  • Diametru refulare (inch):1"
  • Presiune maxima (bar):4
Tip ProdusPompe de suprafata
Putere1500 W
Adancime de absorbtie9 m
Inaltime de refulare22 m
Debit2.4 m3 / h
Tip MotorElectric monofazic
ProducatorMicul Fermier
Scrie o recenzie
Pompa apa suprafata JET de adancime DP-550 Micul Fermier

Pompa apa suprafata JET de adancime DP-550 Micul Fermier

Inaltime aspiratie: 9 m
      Putere: 700 W

Scrie o recenzie

Produse similare